On 6 september, 2016 by Styrvarden

Styrvärden är ett företag med 13 anställda som arbetar med öppna styr- och övervakningssystem för energi och klimatanläggningar inom fastigheter. Vi är en del av företagsgruppen Energivärden med c:a 160 anställda. Vi har ett nära samarbete med våra systerföretag Carl Hanssons Rör & Värme, Carls Elektriska, Ventilator och Vento.

Vi söker följande tjänster inom fastighetsautomation.

Servicetekniker

Som servicetekniker är din uppgift att ta hand om våra befintliga kunder. Det innebär att du kommer arbeta med servicebesök, PLC-program, felsökning av VVS-anläggningar, kontroll och mindre kompletteringar av SCADA-system. Du kan även få möjlighet att driva små projekt från start till mål.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom fastighetsautomation som tekniker, konsult eller installatör.

Automationstekniker

Som automationstekniker kommer du arbeta i våra störra projekt med projektering, konstruktion, PLC-programmering och driftsättning.  Våra PLC-fabrikat är Saia och Trend. Vi arbetar ofta tillsammans med våra systerföretag inom rör, ventilation och el vilket ger dig en bra möjlighet att bli insatt i och påverka helheten i ett projekt.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom fastighetsautomation som tekniker, konsult eller installatör.

SCADA / IT-Tekniker

Som SCADA / IT-tekniker kommer du arbeta i våra projekt med programmering och driftsättning av våra överordnade SCADA och IT system. Vi använder Citect, Trend och Iconics. Vi arbetar ofta tillsammans med våra systerföretag inom rör, ventilation och el vilket ger dig en bra möjlighet att bli insatt i och påverka helheten i ett projekt.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av både SCADA och IT(Nätverk, brandväggar, mm)

Ansökningar mejlas till
Håkan Sandholm, hakan.sandholm@styrvarden.se

Comments are closed.